Tørset1_550x413

Tørset Malerservice AS

Medlemsruletten presenterer:

er medlem av Trollheimsporten, og i en anledning presenteres de i dag i Nye Medlemsruletten. Rindalsbedriften eies (70%) og drives av daglig leder og malermester John Egil Tørset. Tørset Malerservice holder til i Stokkøyan industriområde, der de er naboer med Rindals-Tre og Letthus Rindal. På bildet ser vi f.v maler Frode Tørset og maler og deleier Georg Lorgen.Tørset Malerservice

 

Rindalsbedriften Tørset Malerservice eies av John Egil Tørset og Georg Lorgen, med henholdsvis 70% og 30%. Tørset Malerservice holder til i Bolmkrysset, i de gamle lokalene til den nedlagte dagligvarebutikken Bolmeng. Bedriften består av fire menn og malere. John Egil Tørset er daglig leder og malermester. Ellers finner vi malerne Georg Lorgen, Jan Egil Grytbakk, Frode S. Tørset og Eirik Tørset.

 Rent-bygg-prinsipp
Malerfirmaet ble oppstartet i 1991 som et enkeltmannsforetak, og fra september 2004 ble det omdannet til Tørset Malerservice AS. Firmaet utfører alt innen maling, tapetsering, gulvlegging og flislegging i tørre og våte rom, samt utvendig malerarbeid. Tørset Malerservice satser på å utføre alt innvendig arbeid med tanke på et rent-bygg-prinsipp, og har investert i en del utstyr for å følge opp dette. I tillegg til overnevnte tar de på seg små snekkeroppdrag som legging av parkettgulv, lavtbyggende laminatgulv, listing osv.

Daglig leder, John Egil Tørset, har Mesterbrev, og alle ansatte har tatt Fagbrev innen malerfaget. Firmaet har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Vi tar oppdrag både i bolighus dvs. restaurering/utbedring eller nybygg,og større prosjekter i kommunale bygninger som skoler, barnehager, kontorlokaler osv. Hytter er for tiden veldig aktuellt, der kan de utføre tjenester på våtrom som f.eks. flislegging eller legging av våtromsvinyl på gulv og vegger. Ellers er vi behjelpelig med maling, lakkering eller luting.

Flere større oppdrag
Vi har hatt flere større oppdrag de siste årene; Næringshagen for Indre Nordmøre, Surnadal vidaregåande skole, Halsa barne- og ungdomsskole, Surnadal ungdomsskule, Orkla's Gjestebolig (hotellet på Løkken) utvendig, Rindal Kommune (Kommunehus 1, NAV), Surnadal Kommune ( NAV og Administrasjonsavdeling) og Svorka Administrasjonsbygg i Surnadal. for tiden holder vi på med ny barne- og ungdomsskole på liabø i Halsa kommune.

Ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe deg med på mob. 414 45 653.

Styret
Styreleder - Olve Røen
Styrerepresentant - Georg Lorgen
Styrerepresentant - John Egil Tørset

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i fjor da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12.
Sangkoret Tormod
13.
Helgetunmarka Grunneierlag
14.
Surnadal IL
15.
IL Søya
16.
Bondelagets Regnskapskontor
17. PuzZle - ungirindal.no

Har du kommentarer? Ris eller ros? Trollheimsporten tar gjerne imot tilbakemeldinger fra dere lesere. Har dere noe på hjertet, skriv til oss: redaktor@trollheimsporten.no. Nå er det enkelt å finne fram til alle artiklene publisert i Nye Medlemsruletten. Under linken På Porten finner du Nye Medlemsruletten. Klikk deg inn og du ser de seneste utlagte medlemsartiklene.