Svein Håvard Saksen

- Medlemsruletten ruller videre

Norsk Luft AS

Norsk Luft AS ble etablert i 1992 av Guttorm Gåsvand, og produserer og leverer luftfilter for ventilasjonsanlegg. Daglig leder Svein Håvard Saksen og selskapet Norsk Luft tok i 2007 sats og sikret seg nye markedsandeler. Da inngikk de kontrakt med levering av luftfilter til Trondheim kommune. Norsk Luft er medlem av Trollheimsporten, og i dag er det deres tur i medlemsruletten.

 

Norsk Lufts største produktspekter er luftfilter. De henter filtermedia fra anerkjente leverandører, og produserer filter i både glassfibervev og syntetiske materiale til konkurrerende priser og kvalitet. Til høyre ser vi daglig leder, Svein Håvard Saksen, motta blomster fra Surnadals ordfører Mons Otnes under et fabrikkbesøk.

God luft gjør at kunden trives i lokalet
I følge Norsk Luft kan skifte av luftfilter bidra til at sykefraværet går ned. Det gir bedre velvære, trivsel, samt at produktiviteten kan opprettholdes. Det som er viktig er å hele tiden ha en visuell kontroll av ventilasjonsfiltrene, og gode filtre er noe Norsk Luft kan tilby.

Vi produserer og leverer luftfilter for ventilasjonsanlegg. Fabrikken ligger ved foten av Trollheimen i Surnadal kommune. Vårt salgskontor ligger i Trondheim.

Vi bruker filterduk fra anerkjente leverandører. Vi produserer filter i både glassfibervev og syntetisk materiale til konkurrerende priser og kvalitet. Filterposene monteres i solide rammer, bygget opp av en stålkjerne med en ytre del av galvanisert stål.
 

Bedriften er organisert på følgende måte:
Daglig leder - Svein Håvard Saksen.
Ingeniør/ordre - Guttorm Gåsvand
Ordre/økonomi - Beatrix Plückebaum
Fabrikksjef - Gunnvor Nordvik
Økonimsjef - Vebjørn Lægran

Norsk Luft er medlem av Trollheimsporten, med link til egen hjemmeside. Der kan du lese mer om produkter, løsninger, bestilling og nyheter. Prisliste sendes på forespørsel. Til venstre ser vi eksempel på noe av det Norsk Luft har å tilby.

MEDLEMSRULETTEN
I 2010 sommer startet Trollheimsporten en presentasjonsserie av våre største annonsører. Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie, og vil i løpet av 2011 presentere alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Det skreiv Irene Karlstrøm da ho starta denne serien i fjor. Nå kjører vi den i gang igjen og har målsetting om å presentere alle medlemmer. Akkurat nå i novewmber 2012 er det 214 medlemmer i Trollheimsporten - bli med du også - alle som er med her!

 

 

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA