Molte ny 

Børset Bakeri først ute

Ny TP-serie - medlemsruletten

I 2010 startet Trollheimsporten en presentasjonsserie av våre største annonsører. I 2011 dro vi i gang med en ny presentasjonsserie, og i løpet av 2011 starta vi presentasjon av alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner -  benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake og kjører medlemsruletten i gang igjen på Nye medlemsruletten.

Det var medredaktør Irene Karlstrøm som startet serien og nå kjører vi den i gang fra starten av med Børset Bakeri, der det har vært stor utvikling bare i år. Det kan du lese meir om her og her på Trollheimsporten. I dag har Børset Bakeri gjort store investeringer og ansatt mye folk. Bakeriet har i dag rundt 50 ansatt og en stolt historie.

Fra gamle til nye medlemsruletten med Irene Karlstrøm:
I serien vil vi presentere små drypp fra våre medlemmer - næringsliv, lag og organisasjoner - både fra Rindal og Surnadal. En lett blanding, her altså, der medlemmene blir presentert i tilfeldig rekkefølge.

Presentasjonsserien dras i gang allerede i kveld, og først ut i "medlemsruletten" er Børset Bakeri AS.

 

BØRSET BAKERI AS
Etter en hektisk periode i førjulstiden - der det på Børset Bakeri bakes døgnet rundt - har det kanskje også der roet seg noe. Bedriften som så dagens lys i 1965, har siden da blitt drevet som en familiebedrift, og er  i dag 100 prosent familieeid. Det starta som hjemmeaktivitet, men etter hvert vokste den ut av huset, og bedriften har ca. 30 ansatte.

Bedrifta som ligger ved RV65 i Rindal kommune, flytta inn i de nye fabrikklokalene i 1970. I 1987 ble det gjennomført et vellykka generasjonsskifte.

Bjørn Børset, som er sjef for de ca 50 ansatte på Børset Bakeri, har tidligere opplyst Trollheimsporten om at bedrifta har et spekter på ca. 20 forskjellige produkter. I tillegg til potetbaserte produkter som lomper og lefser, produseres det smultringer, kakebunner og forskjellige typer formkaker året rundt. I dag produseres det mest for Baxt.

 I førjulstida går lompeanlegget (til venstre) døgnet rundt. 

 
MOTIVASJONSPRISEN 2009
Børset Bakeri AS fikk tildelt Rindal Sparebanks motivasjonspris for 2009. Etter noen tunge år økte de omsetninga fra 13 millioner til nærmere 40 millioner. Det var banksjef Odd Inge Løfald i Rindal Sparebank som fortalte om Børset Bakeri under Optimistkonferansen i 2009.
- De siste åra har bedrifta gjennomført er stort og tungt investeringsprogram til 10-15 millioner kroner for å sikre lokale arbeidsplasser, kunne han da fortelle. På bildet ser vi leder Jostein Grytbakk i Rindal sparebank som deler ut motivasjonsprisen for 2009 til Børset Bakeri ved Bjørn Børset, Linda Ingstad og Kjellrun Duås. Klar med blomster banksjef Odd Inge Løfald.

Børset Bakeri har egen hjemmeside her på "Port'n". Den finner du ved å klikke HER.

Har du som leser kommentarer, tilbakemeldinger eller spørsmål til "Medlemsruletten", er det bare å sende en e-post til oss i Trollheimsporten: redaktor@trollheimsporten.no.

 

Mor Monsen kakene
Mor Monsen-kakene kommer ned fra
Kjell Løfald
Kjell Løfald holdt orden på lageret. Bildet er fra 2008.