Surnadal TV 1 2011_1024x734

Mons Otnes: Bolyst på sitt beste

Nye Surnadal Trening og Velvære

Ann Kristin Nerland Bruset presenterte i dag nye Surnadal Trening og Velvære. - Nå gleder vi oss til å komme i gang, smilte ho. - Et prisverdig initiativ som både gir bolyst og et godt attraktivt tilbud i sentrum, sa ordfører Mons Otnes. - For oss har det vært viktig å få på plass aktører og mangfold i Landbrukshuset og Næringshagen, sa Ingvar Sæther i Norutbygg og Ing. I. Sæther.

Ann Kristin Nerland Bruset prøvde å få ordfører Mons Otnes og Ingvar Sæther med på litt Zumba - ja, men nei - jentene slo til da fra venstre Anita Gjerstad Lindvåg, Hedvig Bakken og Gunn Mari Moen, medeiere og styremedlem.

Surnadal Trening og Velvære er medlem av Trollheimsporten. Bli medlem - klikk her! Alle medlemmer her.

Trollheimsporten hadde denne reportasjen da Norutbygg ved Per Lyder Røv og Per Jarle Eide presenterte utbyggingsplanene for Landbrukshuset AS nylig. Der finner du også fasadetegninger om hvordan nybgg og oppgraderinger blir.

- Dette er et scoop!
I dag inviterte Ann Kristin Nerland Bruset til en presentasjon av Nye Surnadal Trening og Velvære, sammen med ordfører Mons Otnes og Ingvar Sæther.

- Dette er et scoop, sa Mons Otnes. - Samtidig får vi det etterlengta ansiktsløftet sentrum trenger. Her treffer vi alle midt i blinken og i alle aldre, sa han.

Mye å ta tak i
- Etter at vi kjøpte dette huset var det mye å ta tak i, sa Ingvar Sæther i Norutbygg og Ing. I. Sæther. - I starten var det viktig å få på plass aktører og gjøre bygget meir lønnsomt. Det har skapt grobunn til å investere og utvikle dette videre, sa Ingvar Sæther og la til:

- Det er skjørt å drive med eiendom i Surnadal. Derfor er vi svært glade for at vi kan flytte på og tilby velværesenteret nye lokaler. Da får vi samtidig gjort noe med den utskjelte bygningsmassen som har skjemmet veldig. Vi får gjort noe mot Svorka, et nytt uttrykk, som matcher langt bedre her i sentrum. Samtidig får vi frigjort areal, der vi har et prosjekt på gang med hybler og sentrumsnære leiligheter. Vi håper det kan være med på ei positiv sentrumsutvikling i Surnadal, sa han.

- En annen ting som er viktig i denne sammenhengen er parkeringa i sentrum. Med velværesenteret på nedre side av bygget vil vi få frigjort mye parkering rundt Felleskjøpet, Kiwi og Kulturhuset. Det vil bli svært positivt for utviklinga av sentrum, sa Ingvar Sæther.

Nye Surnadal Trening og Velvære
Slik informerer Nye Surnadal Trening og Velvære sjøl for hvordan de har planlagt det skal bli framover. Hedvig Bakken i Bakken Helse og Anita Gjerstad Lindvåg har kommet med som medeiere, sammen med Marit Bruset og Ola Dalsegg, mens Ann Kristin Nerland Bruset fortsatt er største eier. - Dette er liksom barnet mitt da, sier ho alltid smilende og svært engasjert. Ho skryter av styret, der Gunn Mari Moen representerte i dag. Der sitter Anders Dalsegg og Ellinor Bolme i tillegg.

Nye Surnadal Trening og Velvære: Pressekonferanse+mandag+29aug