banner

Medlemsruletten nr. 17

PuzZle - Ung i Rindal

PuzZle - ung i Rindal er et eget nettsted for ungdom i Rindal. Her kan du sende inn saker, nyheter fra Rindal, bilder og tips du gjerne vil ha på nett. Det er ungdomsrådet som har døpt sida til PuzZle, og navnet kommer av at de pusler med litt av hvert. Vi ønsker i dag å presentere dem her i medlemsruletten, som nr 17 i rekken - og nå åpner PuzZlebua igjen.

Rindalsungdommens egen side - www.ungirindal.no - ligger litt nede og fungerer som:


PuzZle som MOT-side inntil videre
Siden stillingen som ungdomskonsulent for tiden ikke er besatt, kommer PuzZle inntil videre til å bli brukt som Rindal sin egen MOT-side. Det vil si at PuzZle stort sett vil bli oppdatert med MOT-stoff, så får vi se hva som skjer etter hvert som et nytt ungdomsråd kommer på plass. Jeg kommer til å fortsette i rollen som MOT-koordinator, noe jeg er utrolig glad for! I denne forbindelse, er det bare for dere ungdommer å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på eller trenger hjelp til. Ved å trykke på "tips oss"-banneren blir dere linket direkte opp til mailen min! Mvh Åse Børset(mobil 91701660).

Nå i 2013 er Rindal Skole er i gang med ny MoP-periode, og Marie og Tonje er i gang med elevbedrift. De skal drive PuZzlebua om torsdagkveldene framover. Her kan du lese alt om det på Trollheimsporten og når PuZzlebua vil være åpen.

Ungdomsrådet 2011 hadde følgende sammensetning:
- Leder i elevrådet ved Rindal skole, Mali Løset
- Elev på ungdomsskolen, Anders Grytbakk
- Tre ungdommer i alderen 16-23 år: Jo Trønsdal Bævre (leder), Hege Norli (nestleder) og Anna Olsvik
- En ungdom fra næringslivet i Rindal, Ingunn Løset
- En medlem fra livsløpskomiteen, Ola Inge Svinsås

På bildet ser vi Rindal, Surnadal og Halsa i felles ungdomsrådsmøte.

PuzZle - Ung i Rindal er med i Trollheimsporten med link - bli med - alle som er med her.

 

 

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i fjor da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12.
Sangkoret Tormod
13.
Helgetunmarka Grunneierlag
14.
Surnadal IL
15. 
IL Søya
16. 
Bondelagets Regnskapskontor