Rindal IL og Todalen-1

Rindal IL og Todalen IL

Edgar har sendt oss et par fotballbilder, tatt et av de siste åra av 1940-tallet. Rindal IL hadde tatt turen til Todalen for å spille mot laget der. Det ble tatt bilder, der spillerne på begge laga var med, og her er disse mer enn 60 år gamle bildene. Vi har fått den første kommentaren og Jon Bruset har kommet med mange namn på todalingene:

Navn på Rindal-spillerne er ganske greie - med ett lite "tvilstilfelle". Og keeperen på Todalens lag var visstnok Jarle Halset. Ellers er de andre ukjente. Håper at noen av Trollheimsportens lesere kan bidra med de navn på de andre spillerne på Todalen. Et gammelt bilde blir så svært mye mer verdt når en har navn på alle som er med på bildet.

Kjenner noen av disse karene: Send svar til redaktor@trollheimsporten.no.

Den første kommentaren er ei helsing til Rindal IL: Hei! Kjempeartig å se bildene, han som er nr. 3 fra venstre i bakerste rekke (Rindal IL)  er min far Halvar Fosseide.
Hilsen Marianne Fosseide

Jon Bruset har kommet med namn på fleire todalinger:
1. rekke: Kolbjørn Halle, Jarle Halset, Martinus Husby
2. rekke: ?, Nils Reiten, Anders Ansnes
3. rekke: Lars I. Husby, Ingvar Øyen (?), Sverre Ness, Anders O. Gjeldnes, ?.

Kjenner du fleire - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Rindal IL og Todalen-1
Rindal IL i Todalen sist på 1940-tallet: Foran fra venstre, Fredrik Tørset, Einar Børset, Arne Ranheim. I midten fra venstre, Torolv Heggem, Harald Tørset, Ola Skjølsvold. Bak fra venstre, Eivind Børset, Johan Rindøyen, Halvard Fosseide (?), Olaf Grytbakk, Fredleiv Bolme.
Rindal IL og Todalen-2
Rindal IL og Todalen sammen. Oppstilling for Rindal er som på første bildet. Keeperen på Todalens lag er visstnok Jarle Halset. Ellers håper vi på lesernes hjelp med navn. Kjenner noen guttene i bakgrunnen på bildene?