Rørvatnet vel

Medlemsruletten presenterer nr. 21

Rørvatnet Vel

Trollheimsporten har mange medlemmer, og med Medlemsruletten vil vi presentere dem alle i tilfeldig rekkefølge. I dag beveger vi oss fra Trollheim Vekst og Surnadal, til Rørvatnet Vel og Rørdalen i Rindal. Rørvatnet Vel ble dannet i 1993 av en gjeng ildsjeler i samarbeid med grunneier Paul Haugen. Stranden har blitt ryddet og utvidet, større parkeringsplass blitt gruset opp og et toalettbygg satt opp.

Rørvatnet Vels formål var å opparbeide og vedlikeholde badeanlegg og parkeringsplasser ved Rørvatnet. Medlemskap er åpent for enkeltpersoner og familier, og kontingenten skal holdes på et rimelig nivå. På bildet til venstre ser vi stranden før oppordning.

Etter utbygging av stranden og parkeringsplassen har det etter hvert blitt satt opp bord og benker, griller, blomsterkasser, disser og sandkasse for de minste. Flåte med stupetårn er det også, men den har nå blitt utrangert og erstattet av en mindre.

Velforeningen fikk også en hytte på Garbergsfjellet, som er blitt restaurert og åpnet for publikum. Hytten er nå blitt en av de mest populære turmålene i Rindal.

Velforeningen har i de siste årene arrangert fiskekonkurranse på Rørvatnet. Først isfiske, og etter hvert konkurranse om sommeren. Disse har vært en del av inntektsgrunnlaget i foreningen, sammen med medlemskontigent og støtte fra bank og kommune.

Rørvatnet Vel har også bygd en volleyballbane, og her spilles det både sent og tidlig. Det kan vel sies at det er et av de mest populære tiltakene som har blitt gjort ved Rørvatnet.

Velforeningen fikk i 2005 en fin gapahuk, noe som var et kjærkomment tiltak, for det hender jo at en og annen regnskur også besøker Rørvatnet. 

 

 

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i 2011 da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA

8. Norsk Luft

9. AMFI Surnadal
10. PERIKOM

11. Solhaug Interiør
12.
Sangkoret Tormod
13.
Helgetunmarka Grunneierlag
14.
Surnadal IL
15.
IL Søya
16.
Bondelagets Regnskapskontor
17. PuzZle - ungirindal.no
18. Tørset Malerservice
19. Auto R-65 Rindal
20. Trollheim Vekst

Har du kommentarer? Ris eller ros? Trollheimsporten tar gjerne imot tilbakemeldinger fra dere lesere. Har dere noe på hjertet, skriv til oss: redaktor@trollheimsporten.no. Nå er det enkelt å finne fram til alle artiklene publisert i Nye Medlemsruletten. Under linken På Porten finner du Nye Medlemsruletten. Klikk deg inn og du ser de seneste utlagte medlemsartiklene.