Tormod5

Nye medlemsruletten presenterer:

Sangkoret Tormod

Vi har kommet til nr. 12 på listen, og ruletten har i dag trukket ut Sangkoret Tormod. Koret ble stiftet allerede i 1883, og har blitt restartet flere ganger, siste gang i 1995 med dirigent Roy W. Bakke. Sangkoret Tormod er medlem av Trollheimsporten, og i dag er de med i Nye medlemsruletten.

 

Sangkoret Tormod ble stiftet i 1883. Opp gjennom tida har koret blitt restartet flere ganger, sist i 1995 med dirigent Roy W. Bakke. På den tida var det Eva Sande og Birgitte Sæther Moen som begynte å sysle med tanken om kor. De tok kontakt med Roy W. Bakke og spurte om han var vilig til å være dirigent. Han sa ja, og dermed var koret Tormod igjen blitt en realitet. På bildet ser vi Sankoret Tormod anno 1955.

DE'E MYKKJU GAUAR NÅR DE'E GØYTT!
Sangkoret Tormod har som motto at "De'e mykkju gauar når de'e gøytt!". Og gøy har de virkelig hatt det etter alle disse årene. De har deltatt på uttallige arrangementer, og etter 11 år som dirigent for koret, trakk Roy W. Bakke fram to begivenheter som satte spesielle spor.
- Vi kommer ikke utenom vår første konsert sammen med Bjelleklang, hvor hele 900 tilhørere dukket opp i Rindalshuset. Det kom som et sjokk på oss alle. Og jeg vil for min egen del nevne gospelkonserten, hvor vi nesten for en gangs skyld var helt alene. Det er noe av det aller beste vi har prestert, sa daværende dirigent, Roy Bakke (under til høyre, til Tidens Krav.

DIRIGENTER
Foruten Roy W. Bakke, har Sangkoret Tormod hatt flere andre dirigenter:
2006 Dirigent Kim Therese Furuhaug
2008 Dirigent Dagrun Løset
2009 Dirigent Kim Therese Furuhaug
2012 Ingebjørg Loe Bjørnstad

 

STYRET I TORMOD:
Paula Ranes, 6655 Vindøla - leder - Tlf: 71 66 22 29 - Mobil: 905 25 106.
Kristin Røen - nestleder.
Eli Moen - sekretær.
Ingrid Fske - økonomi.
Marit Aune Dønnem - styremedlem.
Birgitte Sæther Moen - styremedlem.

E-post til Sangkoret Tormod

Sangkoret Tormod er medlem av Trollheimsporten, med link til egen . På hjemmesiden kan du lese alt om de ulike arrangementene Sankoret Tormod har vært med på. Du kan også se over deres repertoar, og høre klipp fra sanger. Ta en titt inn på Sankoret Tormods egen hjemmeside!hjemmeside

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Dette skreiv medredaktør Irene Karlstrøm i fjor da ho starta denne serien. Nå gjør vi en restart og Perikom er neste ut i Nye medlemsruletten, som du finner under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten
1.
Børset Bakeri AS
2.
Kor Gøttj
3.
NMK Surnadal og Rindal
4.
Foldenfoto - Harald Egil Folden
5.
Inga Dalsegg
6.
Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft
9.  AMFI Surnadal
10.
PERIKOM
11. 
Solhaug Interiør