Tankens kraft

Medlemsruletten nr. 30

Surnadal Velværesenter

Surnadal Velværesenter holder til i sentrale lokaler midt på Skei. Surnadal Velværesenter tilbyr trening og velvære. Surnadal Velværesenter har eget rom med styrke og kondisjon, hvor alle får tilbud om personlig treningsveiledning. De tilbyr gruppetreninger innen spinning, pilates, senior pilates, yoga, stram kropp og speed. Treningssenteret drives og eies av Ann Kristin N. Bruset. De er medlem av Trollheimsporten, og presenteres i dag i Medlemsruletten.

Surnadal Velværesenter holder til i sentrale lokaler midt på Skei. Du finner dem i 2. etg. på Landbrukshuset. De tilbyr også velvære med massasjestoler, IR-sauna og solarium.

Ved Surnadal Velværesenter kan man trene alt fra pilates, spinning, zumba, bodypump og mjuk-opp. Det er også egen styrke- og kondisjonssal tilgjengelig fr de som vil trene på egenhånd. De ulike gruppetimene kan du lese mer om her.

 

Surnadal Velværesenter har åpent alle dager, medlemmer har adgang i for av nøkkelkort. Resepsjonen er betjent under faste tider mandag til fredag. Velværesenteret har egen hjemmeside. Der kan du finne alt om senterets åpningstider, medlemstilbud og priser.

Senteret tilbyt også ulike typer behandlinger. Sliter du med kroniske skader relatert til muskler, sener og ledd? Sliter du med PMS, angst og depresjon? Hos Surnadal Velværesenter får du aromaterapi, naprapat og akupunktør. Terapeutene og de ulike behandlingene kan du lese mer om på Surnadal Velværesenters egen hjemmeside. På bildet kan vi se naprapat Micke fra Sverige.

 

Medlemsruletten 
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor
19. Trollheimen Klivarlag
20. TCM Rindal
21. Tørset Malerservice
22. Auto R-65 Rindal AS
23. Trollheim Vekst
24. Rørvatnet Vel
25. Rindal kino
26. Nordlund Maskin Service
27. Rindal Næringsforum
28. Eyvind Nergård
29. Musikkorpset Blæst'n

 

Annkristin1
Daglig leder ved Surnadal Velværesenter, Ann Kristin N. Bruset.