IMG_1218-medium

Nummer 7 i medlemsruletten

Torshall BA

Medlemsruletten ruller videre. Denne gangen er det Torshall BA som står for tur. Torshall BA er et flerbrukshus beliggende i Bolme i Rindal, fint plassert ved elva Surnas bredder. Torshall BA arrangerer forskjellige aktiviteter både for store og små, blant annet basar, juleverksted, juletrefest, pub, voksen- og ungdomsfester og Torshall-treff.

 

Torshall BA har de seneste årene gjennomgått en fullstendig oppgradering, og fremstår i dag som pent og velutstyrt. Forsamlingshuset eies av et andelslag. Det er solgt aksjer til bygdas innbyggere, og hvert år velges det et styre.

Stadig flere ønsker et hus der de kan arrangere sine egne selskaper, som dåp, konfirmasjon, fødselsdager og bryllup, og Torshall BA egner seg godt til "koke selv"-arrangementer. Torshall har både kjøkken, finstue og restaurant nede, og storsal oppe. I 1. etasjen får man tilgang til to separate oppholdsrom, kjøkken og toaletter.

I tillegg har vi i år, 2012, fått installert en stolheis, som vi kan glede våre rullestolbrukere med. Vi har også handicaptoalett.

Styret:
Styreleder – Jon Storløkken Bolme, 930 25 306, jo-bol@online.no  
Nestleder – Ronny Løset, 907 65 670, ronny.loset@comfort.as  
Sekretær – Kjellfrid Buseth Holte, 902 69 670, kbholte@kvatro.as  
Husansvarlig/utleie- Oddvar Løset (Sing), 941 67 107, sing@live.no  
Styremedlem/kasserer - Wigdis Beate Loe Løseth - 99518137, wigdisbeate@gmail.com  
Regnskapsfører – Ingrid Rognskog
 

Torshall har egen heimeside på Trollheimsporten. Der kan du finne utleiepriser, samt holde deg oppdatert på arrangementer.
I tillegg har flerbrukshuset egen side på facebook.

Til høyre ser vi inn på kjøkkenet, som er inkludert ved alle utleier.

MEDLEMSRULETTEN
Sommeren 2010 startet Trollheimsporten en presentasjonsserie av våre største annonsører. Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie, og vil i løpet av 2011 presentere alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake. Det skreiv Irene Karlstrøm da ho satte i gang medlemsruletten i fjor. Nå har vi startet denne serien på ny i Nye Medlemsruletten.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1.
Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto - Harald Egil Folden
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no

Under styret i Torshall BA i 2012 - fra venstre Wigdis Beate Loe Løset, Oddvar Løset (Sing), leder Jon Storløkken Bolme, Kjellfrid Buseth Holte og Ronny Løset:

Foto: Birgit Løset

 

nystøggu
Nystøggu i Torshall.
Jon Storløkken bolme_1024x951
Leder Jon Storløkken Bolme.
Stolheis Sing Jon_1024x963
Det er montert stolheis i Torshall.
restauranten2
Restauranten.