Picasa
Trollheimsporten hadde nettopp en artikkel om bygutter som hadde vært i Rindal og laga en video om opplevelsene sine. Nå har vi et intervju med «flua på veggen» under turen, regissøren og videofotogra... Les mer
Picasa

- en video til Rindal og rindalinger

Rindal 2013

Trollheimsporten hadde nettopp en artikkel om bygutter som hadde vært i Rindal og laga en video om opplevelsene sine. Nå har vi et intervju med «flua på veggen» under turen, regissøren og videofotografen Jørn Otto Ærdnes.
2013-08-20
Picasa

Bygutter opplever Rindal - lagde film

Gøy på landet

Fredrik Bekken har brukt sommeren i Rindal, og blitt kjent med nesten hele bygda, påstår vennene hans i byen. Han inviterte vennegjengen sin på et koselig lag til Rindal nylig, hvor de fikk konkurrere i forskjellige aktiviteter regissert av ulike borgere i bygda.
2013-08-20
Jon Arne Skottland ingr

Rindaling i kilt

Mange ungdommer fra dalføret velger å ta et år på videregående skole i utlandet, og nå nærmer skoleåret seg slutten. Vi vil gjerne høre fra dere! Send en noen ord med bilder om oppholdet ditt til redaktor@trollheimsporten.no. I dag kan du lese om en rindaling i kilt!
2013-04-28
DSC_7412

Morten i Paris

Fotografen Morten Gåsvand har vært i Paris og deler inntrykk fra turen med oss her på Trollheimsporten!
2013-04-26
 
Picasa

Varm påskehelsing

En rindaling som bor i Surnadal har sendt oss ei påskehilsen fra mer sørlige strøk enn vi vanligvis drar på påsketur. Men så er det heller ikke påsketur har er på. Dette kan du lese mer om i reisebrevet nedafor!
2013-03-30