damefotball 1980

Edgars fotoarkiv fra 29. juni 2009

Damefotball 1980

Ukens dose av gammelbilder fra Edgar Kattem kommer sent denne helga, men her kommer de i alle fall! De er fra 1980 og viser damefotball. + kommentarer! Og meir utfyllende....
 
Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011 og Edgars fotoarkiv 2012. Dette finner du under Edgars fotoarkiv 3! Sjå også Edgars Fotoarkiv 1 og Edgars Fotoarkiv 2. Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 
Har du kommentarer eller innspill til dette bruk redaktor@trollheimsporten.no.


 

Her er et utvalg av bilder fra fotballsesongen 1980, fra en kamp Trolls damelag spilte mot Skaun på Trollbanen. Kvaliteten er ikke all verden på alle disse bildene, de bærer preg av at negativene er forstørra alt for mye. Så vidt jeg minnes var største brennvidden jeg hadde den gangen et zoom-objektiv som gikk opp til 140 mm, og det blir ofte litt for lite for fotografering av fotballkamper.
1980 var vel første sesongen Troll stilte damelag i seriespill så vidt jeg kan minnes. (Rett meg om det er feil) Artig å sjå att disse glimta fra damefotballen i Rindal. Minnes noen resultatet fra denne kampen? Så vidt jeg minnes vant Troll ganske klart, men hvor mye?
     

Dette bildet har vært på Trollheimsporten før, for noen år sida. Men håper at leserne tåler å sjå det enda en gang. Første utgave av Trolls damelag med treneren Birger Skjølsvoll. Foran fra venstre ser vi Jorun Løset, Signe Anita Helgetun, Berit Bakken, Eli Landsem, Gunn Iren Grytbakk, Randi Løfald, Bodil Korshamn. Bak fra venstre, (de to første husker jeg ikke navna på) Anne Marie Storholt, Inger Else Røen, Berit Møkkelgård, ?, Anne Lene Helgetun, Lisbet Stenbro og Aud Solvik. Kan leserne hjelpe til så navnerekka blir komplett?
Supplering av navn til bildet;
De tre i bakerste rekke som mangler navn; f.v Marit Bævre (Løfald), Ingrid Romundstad og Mette Bakken. I fremste rekke er det ikke Signe Anita, men Berit Trønsdal.
Med hilsen Harald S
     
 Trollspillerne stormer fram på rekke og rad. Lengst bort ser vi Bodil Korshamn, så Berit Møkkelgård og bakerst Jorunn Løset. Det er vel for mye forlangt at noen av leserne kjenner spillerne fra Skaun?
Lisbeth By Bele:  Foran ser vi Kjellaug Jule, bak til høyre Lisbeth By (nå Lisbeth By Bele som også har jobbet på kjøkkenet v/Rindal helsetun). Personen til venstre bak klarer jeg ikke å se hvem er.

 
  Anne Marie Storholt i aksjon. Mot Aud Mo fra Skaun - Lisbeth By Bele.
     
   Berit Møkkelgård på vei framover. Er det Anne Lene Helgetun vi ser bak Berit? Dommeren er vel Kjell Bråten? Lisbeth By Bele. Foran Audhild Vikan, bak Kjellaug Jule fra Skaun.

    
   Og her er lagkapteinen Eli Landsem i støtet. Søstrene Kjellaug og Ingeborg Jule fra Skaun