spettet 1

Edgars fotoarkiv fra november 2009

Er dette karen med spettet?

Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011 og Edgars fotoarkiv 2012.  Dette finner du under Edgars fotoarkiv 4. Sjå også Edgars Fotoarkiv 1,  Edgars Fotoarkiv 2 og Edgars fotoarkiv 3! Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 
Har du kommentarer eller innspill til dette bruk redaktor@trollheimsporten.no

Mannen med spettet:
Dette var en mann som skremte mang ei jente på Trollheimshytta i mørke høstkvelder. Han ble sett bærende på et spett opp Svartådalen og  ble sporløst borte.
Historia med spettet er forklart med at mannen hadde spettet med som søkke, fordi han skulle drukne seg.

Tidligere journalist, fotograf og ihuga lokalhistoriker Edgar Rudolf Kattem i Rindal, har en meir truverdig historie om mannen som ble borte i Trollheimen rundt 1920. Han tok raskt kontakt da han så artikkelen om den mystiske mannen på Svarthetta. Her finner du artikkelen fra i går på Trollheimsporten.
Men dette behøver ikke å være det korrekte. Dateringa av hodeskallen er tidliger. Du kan også kontakte Trollheimsporten - redaktor@trollheimsporten.no - om du du veit noe om dette. Ellers er det lensmann Brynjar Einum i Meldal som vil ha svarene.
Foto: Privat