17

Edgars fotoarkiv fortsetter

Ei perfekt 17. mai-helg 2009

Sjøl om det er 1. nyttårsdag - er vi tilbake på tirsdager igjen med dette mimresstoffet fra Edgar Kattem framover:
 
Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011og Edgars fotoarkiv 2012. Dette finner du under Edgars fotoarkiv 3! Sjå også Edgars Fotoarkiv 1 og Edgars Fotoarkiv 2. Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 
Har du kommentarer eller innspill til dette bruk redaktor@trollheimsporten.no.
Her er rapporten til Edgar fra 17. mai 2009:
At snøen var borte var jeg forberedt på, og at Langvatnet var fritt for is var jeg og ganske sikker på. Men en ting overraska meg på denne turen - så tørt som det er i marka allerede. Trur aldri at jeg jeg har sett det så knastørt i marka midt på mai.
 
Fredag kveld og lørdag var det fint ver, men nordaustvinden var som vanlig litt kald på denne årstida. På sjølve nasjonaldagen dreide vinden litt, fra nordaust til meir søraust. Og da vart det med ett et mildere drag i lufta.
 
Lørdag kveld rodde jeg en tur vestover til Langvassdammen. Fresk austavind på turen vestover, men den løya mot kvelden slik nordausten bruker å gjøre når det er godver. Så jeg slapp å slite altfor mye i motvind heimatt. Var innom hytta til Kåre Bjerkan på turen heimatt - takk til Kåre for att jeg fikk sjå den siste halvtimen av kampen mellom Rosemborg og Molde da jeg kom uanmeldt!
Så dette var ei perfekt 17. mai-helg: Veret var godt, Norge vann i Moskva - og Rosenborg og Molde delte poengene. Alle fikk vel litt denne helga!
 
"Norge i rødt, hvitt og blått". En raud båt i bakgrunnen, kvitveis som blomstrer mellom blåbærlyng og gammelt fynn-gras og det blåe Langvatnet. En perfekt nasjonaldag for meg i alle fall.
Lørdag 16. mai bruste godt i overløpet på Langvassdammen.
Kveldsstemning ved Langvassdammen. Med austavind og lys fra sola som er i ferd med å senke seg ned mot Langvasskjølen.