Ola Tatt på senga

Ordfører Ola T Heggem har vært flittig i hele år og delt ut oppmuntringspriser til folk, firmaer og lag i bygda. I går fikk han seg en skikkelig overraskelse - da troppet Folket opp på kommunehuset og ...
Ordfører Ola T Heggem har vært flittig i hele år og delt ut oppmuntringspriser til folk, firmaer og lag i bygda. I går fikk han seg en skikkelig overraskelse - da troppet Folket opp på kommunehuset og ga ham en Fjellprydpris!

Jammen ble han ikke litt rørt også, han Ola. En oppmuntringspris fra rindalingene til ordføreren sin, det satte han pris på. Den som overleverte Fjellprydprisen og representerte folket, det var KrF-politiker i livsløpskomiteen Elsa Jensvold. Hun kommenterte at det var med både beklagelse og lettelse at stortingsplass neste år gikk fløyten for ordføreren vår - lettelse fordi han nå kan jobbe videre i stillingen sin som folkets mann her i Rindal. Under sammenstimlingen i kommunehuset i går var alle deler av folket der, hadde vi nær sagt: Elsa for politikerne og foreningslivet, Hege Gåsvand Løset for arbeids- og næringslivet, Gudrun Moen for de eldre (Rindal Pensjonistlag) og Ole Furuhaug for de unge (Ungdomsrådet). Pluss et solid knippe av kommunens ansatte.

Ola er en usedvanlig dyktig kar for den vesle kommunen vår. Velfortjent pris!