Florida

Rindalsbesøk i Florida - 20. mai 2008

Rindalsstudent i Florida, Tina Tøndal Jonli, sender en bunke bilder og forteller: Fikk besøk av nabo Inger Johanne Oppedal, Rune Kirkholt og Marianne Oppedal Kirkholt i begynnelsen av mai. Vi hadde det kjempe trivelig! Fikk blant annet holde alligatorbabyen Jimmy (3 år gammel, se Tina og Marianne på bildet). Or Trollheimsporten oppgraderer reisebreva fra gamle Porten. Dette er det siste fra 2008 og i tillegg dag finner du Moskva - St. Petersburg med båt, reisebrev fra Peru og en hilsen til fra St. Vincent - kos dere med reisebreva:

Fra før er reisebreva for 2004 og 2005 kommet på plass fra gamle til nye Trollheimsporten. Klikk på linkene! Dette stoffet finne du under Reisebrev når du klikke På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida. Framover nå oppdaterer vi 2006 og 2007 med nye reisebrev og så følger resten av årene. Dette og de to andre fra Madagaskar og St. Vincent ligger på 2008.

Har du kommentarer eller noe å melde om til dette - er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no. Skal du ut og reise - send oss gjerne et reisebrev: redaktor@trollheimsporten.no.

Fikk blant annet holde alligatorbabyen Jimmy (3 år gammel, se Tina og Marianne til høyre) 


Det ble en del bading: Rune, Marianne og Inger Johanne.

Det ble tur til Miami, Key West, Dunedin og Clearwater. Vestkysten av Florida anbefales å besøke! Kritthvite strender og perfekte bademuligheter. I tillegg så ble Disneyparkene hyppig besøkt. Ble til og med airboat ride i Everglades. Det hadde Rune ventet på lenge;) Der fikk jeg og Marianne holde en babyalligator på 3 år. Sender noen bilder hvor dere får se hvor fint vi hadde det.

Surfejenta Marianne.

En mega banana split!


Tina, Inger Johanne, Marianne og Rune i Key West (det sørligste punktet i USA.
Bare 90 miles fra Cuba).

Stranden i Key West.

Stranden i Clearwater.

Airboat ride i Everglades. Var heldige og fikk sett tre store alligatorer.