Gønland

Reisebrev fra gamle til nye Trollheimsporten

Tur til Grønland - reisebrev fra 2008

Irene Løfaldli og sønnen Lasse har vært på ferietur til Grønland, og har sendt oss bilder derfra. Det sto på Trollheimsporten 7. august 2008 og Porten oppgraderer reisebreva på gamle Porten. I dag kan du foruten Grønland finne Martinus Viks veg på Madagaskar og et litt uvanlig reisebrev fra St. Vincent:

Fra før er reisebreva for 2004 og 2005 kommet på plass fra gamle til nye Trollheimsporten. Klikk på linkene! Dette stoffet finne du under Reisebrev når du klikke På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida. Framover nå oppdaterer vi 2006 og 2007 med nye reisebrev og så følger resten av årene. Dette og de to andre fra Madagaskar og St. Vincent ligger på 2008.

Har du kommentarer eller noe å melde om til dette - er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no. Skal du ut og reise - send oss gjerne et reisebrev: redaktor@trollheimsporten.no.

Det var mest padling, men vi hadde også noen fjellturer. Vi fikk se både hval, polar rev og kjempestore isbreer som kalvet. Det var regn og blåst når vi startet turen, men det bedret seg og vi fikk se Grønland fra sin beste side.
 
Irene og Lasse Løfaldli