1979: Rindal - Løkken fra Edgars fotoarkiv

Edgar Kattem tar oss med tilbake til 1979 og en fotballkamp på Rinnvollen: Rindal møtte Løkken og her se vi Rolf Grytbakk passere Løkken-spiller Aas. Dette mimra Edgar Kattem om på gamle Trollheimsporten 8. mars 2007 - og vi har fått en hyggelig kommentar fra Meldal:

Edgars fotoarkiv 1 finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk og Bjørn Tores arkivdykk) når du er på Hovedsida. Så også Edgars fotoarkiv 2010 og Edgars fotoarkiv 2011.

Fra Meldal og Magne Kirkholt har vi fått denne trivelige meldinga: Rindal - Løkken 1979: Løkkenspiller Aas heter nok John Harald Aas, rennbygg som denne sesongen trener Meldal FK G16. Hans sønn er nok bedre kjent. Han spiller på Ranheim og heter Jo Sondre Aas. Spiller nr 14 på Løkken skal ikke forundre meg om er Arne Olav Berg

Magne Kirkholt

Lagkaptein Rolf Grytbakk i fint driv. (Løkkenspilleren bak han har visstnok Aas som etternavn.)

Rindal - Løkken 1979
Noen bilder fra fredag 27. juni 1979. Da spilte Rindal IL mot Løkken på Rinnvollen.
Oppgjørene mot Løkken var ofte pretisjefylte kamper, en av "klassikerne" av de lokale fotballoppgjørene. Slik var det nok denne gangen òg, for når jeg leser gjennom notatene jeg gjorde den gangen så kan jeg lese at "Rindal vant 2 - 1 etter et hardt oppgjør, forsåvidt fortjent etter at Rindal var best i andre omgang"! Løkken tok ledelsen etter 10 minutter. Etter 32 minutter utlignet Marvin Røen på et flott langskudd. 19 minutter ut i andre omgang scoret Rolf Grytbakk seiersmålet etter et frispark. Slik noterte jeg i alle fall for 28 år sida, så jeg får tru at det er sant!

Kanskje noen av leserne vet navnet på Løkken-spillerne som jeg ikke har klart å finne ut navnene på?

Det er dømt frispark til Rindal. Rolf Grytbakk til høyre har visst nok noe lurt
å si til Løkken-spilleren som står like ved ballen. Mellom dem dommeren,
som antagelig heter Ånstad fra Lensvik. Per Egil Bolme legger til rette ballen,
og til venstre Odd Bjørnås.

Glimt av publikum som følger spent med når frisparket skal tas.
Fra venstre Ola L. Bjørnstad (Rinnvoll), Ola P. Grytbakk, Ola O. Bjørnstad (Nestua),
Birger Skjølsvoll, Oddvar Løset, Nils Bjørnstad og Guttorm Tørset.
Under denne selja ikke langt fra ytre målet på Rinnvollen samla det seg ofte et engasjert