Åpen dag med sang og musikk

Jo Sverre Sande spilte og sang på Rindal Pensjonistlags Åpen dag på Eldresenteret 26. januar.

Han ble fort populær med sine melodier. Først framførte han av sine egne. Så ble det Halvdan Sivertsen med «Hver gang vi møtes» og «Sommerfuggel i Vinterland». «Liten fuggel» av Vamp og Hans Hyldbakks «E slåttatæja» var også populære. Med «Grisen står og hyler» av Odd Nordstoga kunne Jo Sverre også fortelle et minne fra da han som ganske ung på julekonsert framførte nettopp denne. Da fikk han følgende kommentar av en godt voksen dame: «Denne hadde jeg ikke trodd at jeg fikk høre i kirka!» Jo Sverre avsluttet med å spille til allsang.

Underveis fikk vi vite at han er student og spillemann. Han holder på med å ta master i historie ved NTNU. Han skriver om tjenestefolk i Rindal på 1800-tallet. Det gleder vi oss til å lese om.

Rindal Pensjonistlag har i høst hatt ute en del spørsmål om Åpen dag med tanke på forandringer eller forbedringer. Etter matpausen presenterte Jostein Grytbakk resultatene og gjennomgikk hva styret hadde besluttet. I framtida blir det Åpen dag hver første torsdag i måneden. Samlingene blir på Eldresenteret som før. Sammen med «Syng med oss» som arrangeres tre ganger i løpet av våren, så utgjør dette i alt tilbud om åtte samlinger i vårhalvåret.

Neste samling i Rindal Pensjonistlag er årsmøte for 2016. Det blir 16. februar 2017 kl.10.00 på Eldresenteret. Saker til årsmøtet meldes til styret innen 1. februar.

Jo Sverre Sande foto Helene M Nergård.JPG

Jo Sverre Sande spilte og sang.

IMG_2334.JPG

Trivelig med lokal artist og kjente melodier.

IMG_2328.JPG

Mye folk kom for å høre Jo Sverre.

IMG_2340.JPG

Nestleder og sekretær i Rindal Pensjonistlag, Jostein Grytbakk, la fram resultatet av spørreundersøkelsen om Åpen dag.

Jo Sverre Sande og Helene M Nergård foto Rindal pensjonistlag.JPG

Takk til Jo Sverre Sande fra leder i Rindal Pensjonistlag, Helene M. Nergård

 

Tekst og foto: Rindal Pensjonistlag.