Picasa 3.0

Blæst'n på Vårslepp i Meldal

Musikkorpset Blæst'n har vært på vårkonsert i Meldal. Det såkalte Vårsleppet. I Meldal var snøen forsvunnet,så det var mange som fryktet for at karene var litt vårkåt, men heldigvis gikk alt for seg i beherskede former.

100 år
Løkken Musikkorps (nedenfor til venstre) feirer i år 100-årsjubileum og Ola Stokke som storkoste seg når iskaka kom på bordet (til høyre).

I forbindelse med jubileet hadde Løkken musikkorps ønsket seg en variant av gratulasjonssangen. Blæst'n stilte med mange fine damer som spilte "gratulerer med dagen" på flasker (nederst). De ble veldig tørste av å spille slik så de falt for fristelsen til å smake litt på innholdet i flaskene (nederst). I konkurransen om beste gebursdagssang ble det delt førsteplass for damene i Blæst'n.

Konsert og dans
Kvelden startet med en 2 timer lang konsert der Dalen mannskor, Sunndal og Grøa songlag, Rennebu musikkorps sammen med Innset Hornmusikk, Blæst'n, Løkken musikkorps og Ompakompaniet (et utspring fra Løkken musikkorps) presenterte et variert program med musikk og sang.

Etter konserten var det Meldals-sodd med iskake til dessert. Etter middagen spilte "Pellets" opp til dans (Lars Landsem + 2 karer fra Hovin).

Med vennlig hilsen Jan Sturla Jensvold - tekst og foto.

Musikkorpset Blæst'n er medlemmer av Trollheimsporten og du finner dem her med informasjonsside. Alle nyhetsoppslag fra Blæst'n finner du her på Trollheimsporten. Kanskje ditt lag eller organisasjon ønsker å bli medlem - klikk her. Du finner alle medlemmene i Trollheimsporten her.