Boligbygging og quiz på Åpen dag

Rindal Pensjonistlag hadde samling den 10. november. På programmet sto quiz og informasjon om boligbygging i Rindal, hvor sistnevnte tema viste seg å være svært aktuelt.

Første økta ble brukt til å svare på spørsmål utformet av Maria Røen. Her fikk alle noe å bryne seg på. Vet du for eksempel om fåresopp er spiselig eller om peanøtter vokser på trær? Man kan bli ør i hodet av mindre, men Jostein Grytbakk hadde god kontroll på både spørsmål og svar.

Sivert Dombu og Nils Heggem fra kommunen kom så og fortalte om boligbygging i Rindal. Både kommunen og private er i full gang med å bygge og å restaurere. For flere av våre nye landsmenn kommer snart til Rindal, og de behøver et sted å bo. Flere privatboliger er også oppført det siste året. Og nå ligger Selbrekka klar med 28 tomter. Tre av dem er solgt, og det første huset kommer snart opp.

Temaet viste seg å være svært aktuelt, og orienteringen førte til flere spørsmål om tilgang til parkering, gangveier og også om Holtbrua.

Neste Åpen dag er 24. november. Da kommer Karstein Mauset og underholder, og det blir utlodning. Ellers blir det julebord på Bolme Pensjonat den 10. desember. Påmeldinger tas imot av Maria Røen, tlf. 94807067, eller på neste Åpen dag den 24. november.

IMG_2216.JPG

Sivert Dombu (til venstre) og Nils Heggem orienterte om bygging og restaurering i Rindal.

IMG_2206.JPG

Friborg restaureres. Her blir det fire leiligheter.

IMG_2208.JPG

Her bygges nytt i to etasjer. Fire leiligheter også her. Huset ligger på andre sida av veien ved Rindalshuset.