oversikt

Dugnasinnsats på Trollheimen motorstadion

På lørdag var det en stor dugnasinnsats på Trollheimen motorstadion i Bjergen. 500 kubikk med masse ble gravd ut og flyttet. Bilcrossbanen bygges om for å lage et alternativspor. NMK Surnadal og Rindal retter en stor takk til alle som stilte til dugnad og gjorde dette mulig.

Vi bygger nå om bilcrossbanen for å få et alternativspor. Alternativspor er en alternativ sporsløyfe som alle i hvert hit må være innom en gang, Hvilken runde hver kjører er innom, er valgfritt. Dette vil gjøre bilcrossen mer spennende, da ikke nødvendigvis mest startraske bil vinner. Det vil da være mer taktikk og kjøreteknikk som avgjør hvem som stiger på resultatlista.

Vi satser på å få dette godkjent og på plass innen sesongens bilcrossløp den 3.juli. Dette er et løp som er kvalifisering til årets landsfinale. Håper på så mange som mulig tar å setter av denne dagen til en spennende og fartsfylt dag på Trollheimen motorsenter.

Mye av massen som idag ble flyttet, blir igjen brukt til å trygge motocrossbanen på indre bane. Motocross er en motorsykkelgren innenfor NMK Surnadal og Rindal som har mye ny rekkrutering. Pr idag har vi mange unge aktive kjørere fra 5 år og opp til 16år, med trening 3 ganger i uka.

NMK Surnadal og Rindal vil rette en stor takk til Rindal Maskin som stilte med både gravemaskin, dumper og gravemaskinfører Frode Røen, og Kjells VVS som stilte med gravemaskin ( i følge Kjell selv en bærplukker) , traktor og traktorhenger med sjåfører. Takk også til alle andre som stilte til dugnad og gjorde dette mulig.

PS. Ny dugnad mandag 30 mai kl.18. Håper alle som har mulighet stiller med godt mot :)
Tekst og foto.: Rune Walltin.
 

oversikt
Gravemaskin og traktor
gravemakin
gravemaskin og dumper
tom henger