OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edgars fotoarkiv er innholdsrikt

En uvanlig juledagstur

Edgar Kattem har tatt turen til Kattemsetra på første juledag helt siden ca. 1964. Har holdt på denne tradisjonen hvert eneste år, bortsett fra fem eller seks år i løpet av denne tida, da håpløst ver eller føre - eller influensa - har forhindret juledagsturen. I år ble det heller ingen juledagstur på Edgar. En skade i handa hindret det, sammen med nysnø. Da er det bare trivelig å kunne mimre litt fra en uvanlig juledagstur i 2006:

Men aldri har jeg hatt slik tur som i år (2006). La att skia og gikk med gummistøvler på beina. + 2 grader oppe på setra, vindstille og flott ver. Sagbekken ved setra var åpen, og gikk med stor vassføring så den suste som om det var en vårdag.

Tekst/foto: Edgar Kattem

Fotoarkivet til Edgar Kattem er innholdsrikt og Trolheimsporten vil fortsette å bringe både nytt arkivstoff og mimre fra stoffet Edgar la inn på gamle Trollheimsporten. Det vil komme minst en gang i uka framover årene. Elelrs har vi inntrykk av at dette stoffet er populært. derfor har Edgar fått sine egne sider: Edgars fotoarkiv 1Edgars fotoarkiv 2010 (fra i fjor) og Edgars fotoarkiv 2011 (klikk på linkene). Sammen med anna arkivstoff finner du dette under På Porten på den grå menylinja under bankannonsen når du er på Hovedsida.


Ikke mye snø på seterstølen i år nei. Seterløa, austre del av stølen og setra i bakgrunnen. Helt i bakgrunnen Tifjellet. (Setra ligger 550 meter over havet.)

Sagbekken gikk åpen og med stor vassføring. I bakgrunnen Gaddfjellet og helt til venstre en del av Trollhøtta.