Gammelbilde 004

Edgars fotoarkiv ruller videre

Fra leserne til Edgar

Vi etterlyste i dag kommentarer til gammelstoffet som Edgar Kattem bidrar med på Trollheimsporten. Et par meldinger er alt kommet, det ene faktisk vedlagt to gamle bilder (fra Sunndalsøra)- og seinere på lørdag kom det et knippe oppmuntringer til, en på søndag også:
Edgars fotoarkiv finne du ved å klikke på linken under På Porten på den gå menylinja når det e p+å Hovedsida. De finner du også Edgars fotoarkiv 2010 og Edgars fotoarkiv 2011. De finner di også Willys (Willy Kalstrøm) arkivdykk og Bjøn Tores (Bjørn Tore Brøske) arkivdykk om du er interesset i meir nostalgi!

 

Først Lars Gudmund Røen (rindaling som har gjort surnadaling av seg):
Vi har feller interesser Edgar og jeg, så dette er topp. Håper at dette er med å spre interessen for vår lokale historie. Jeg er overbevist om at det ligger mange "skatter" rundt omkring på mørkeloft, i skap og hyller, både bilder og anna materiell. Det kan være amerikabrev og andre ting som vart sendt hjem fra Amerika som kan fortelle interessante historier. Dekoraposten var en norsk avis utgitt i innvandrermiljøet som utvandrerne sendte heim. Det hadde vore interessant om en stabel slike kom fram under ei loftsrydding. Minner om bildet jeg fant under en slik rydding som nå gjennom Trollheimsporten fant sin plass i Narvik kommunale fotosamling. Så stå på Edgar.
----------
Så Dag Løset (rindaling som har gjort sunndaling av seg):
Kommentar angående Edgar K. sin bekymring for interesse av sine utgamle bilder. Ok med gamle pics, Edgar K.!
Bygging av Driva bru.

Trædal Pensjonat på 50-tallet.
 
Mvh Dag
 
I utlendighet p.t. Heller kjedelig formiddagsvakt ved Trædal Hotell (T.Porten er velsignet)
----------
- Edgar sitt på ein større skatt enn han sjølv anar, så Trollheimsporten kan godt utvide denne spalta. Eg trur det har stor interesse blandt folk. (Magnar Almberg)
----------
- Om det var opp til meg, så kunne det gjerne ha vært flere gammelbilder på porten. Så stå på og lever inn bilder, alle som har noe å bidra med! (Sindre Romundstad)
---------
- Må bare få si at det virkelig er trivelig og interessant å få se bilder og historier fra tidligere tider i Rindal. Og kjempebra at det virkelig er noen som tar jobben med å ta vare på historien. (Gro. G. Løfaldli)
----------
- E tykkje allfall det e KJØLE gøtt å sjå det Edgar presentere på "Porten" :) (Kjell Svanem)
----------
- Edgar Kattems bilder og kommentarer er med og gjør Trollheimsporten til en unik nettavis med sans for det historiske perspektivet og ikke minst naturopplevelsene som på denne måten kan stimuleres gjennom internett!! La oss få flere Edgar Kattem-innlegg! (Størker Garberg)
----------
- Flott Edgar K. om du vil fortsette med gammelbildene og dine komentarer. Veldig artig for en gammel utflytta rindaling!!! Har du noe fra gammelbrøytar`n i Romundstadbygda?? (Irene Kvam (Negaard))
----------
 
Hva med i dag i 2011: Liker dere dette stoffet i reprise fra Edgar Kattem eller:  redaktor@tollheimsporten.no.