Jan Romundstad Hege Gåsvand Grjertrud Kvam og Emil Gåsvand

Gratulerte Rindalslist med prisen

Fredag formiddag tok Gjertrud Kvam fra Rindal Høyre turen innom Rindalslist for å gratulere dem med prisen som Årets Leverandør hos Neumann. Rindalslist AS mottok den høythengende prisen sist helg.

"Leverandøren har gjennomført første år som nasjonal avtaleleverandør og det ble lagt vekt på at de er kunnskapsrike, proaktive og leverer gode produkter. Dette sammen med rask og løsningsorientert reklamasjonsbehandling ga uttelling og årets utmerkelse", heter det i begrunnelsen fra Neumann Bygg.

Rindal Høyre ønsker å sette fokus på de lokale bedriftene, og vise at det blir lagt merke til og satt pris på når lokale bedrifter utmerker seg på en positiv måte. Leder Gjertrud Kvam har med blomster til de ferske prisvinnerne, daglig leder Jan Romundstad, markedssjef Hege Gåsvand og bedriftsgründer Emil Gåsvand.

- Dere har vunnet en pris igjen, og vi i Rindal Høyre gleder oss sammen med dere. Dere setter Rindal på kartet, og bedriftens virksomhet har veldig store ringvirkninger for hele Rindalssamfunnet. Det sprer optimisme, sier Gjertrud Kvam. - Vi er stolt av dere!

Hege Gåsvand innrømmer at de er stolt selv også. Neumanns pris er en stor pris i bransjen.

Når Rindalslist vinner en slik pris er det tydelig at de har dyktige folk i alle ledd. De må levere gode produkter og ha punktlige leveringstider.

- Vi konkurrerte jo med flere store børsnoterte selskaper om denne prisen, påpeker Jan Romunstad.

Rindalslist har vunnet flere priser før, men det demper selvsagt ikke gleden. Og man må alltid se framover, mener de.

Gjertrud Kvam vil ikke minst trekke fram viktigheten av lokalt eierskap. Det gründeren Emil Gåsvand har bygget opp gjennom 50 år har vært utrolig viktig for Rindalssamfunnet. Gåsvandkonsernet har lagt ned store investeringer på industriområdet i Bjergen. Emil Gåsvand har fylt 80 år, men er fortsatt med i det daglige arbeidet i bedriften

- Tenk bare på hvor mange arbeidere som har vært innom her i årenes løp! De lokaleeide bedriftene er så viktige for bygda. De lokale gründerne har stor ståpåvilje, og gir ikke opp om det butter imot i noen år, sier Gjertrud Kvam. - Emil fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Han er så full av engasjement, ikke bare for seg selv og sin egen bedrift, men for hele samfunnet!