Reisebrev - logo

Reisebrev fra gamle til nye Trollheimsporten

Hei Rindal - nye reisebrev på Trollheimsporten - nå 2008

Her kommer en hilsen fra Egypt. Her er det godt og varmt – mellom 30 og 40 grader, badetempen ligger rundt 25-30 grader, veldig behagelig!! Vi storkoser oss her på Saraya like utenfor Hurgada. Dette sto på Trollheimsporten 23. april 2008 og og vi oppgraderer reisebreva - nå fra 2008.

Fra før er reisebreva for 2004 og 2005 kommet på plass fra gamle til nye Trollheimsporten. Klikk på linkene! Dette stoffet finne du under Reisebrev når du klikke På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida. Framover nå oppdaterer vi 2006, 2007 og 2008 med nye reisebrev og så følger 2009 med tid og stunder - ellers finner du reisebreva fra 2010 og 2011 ved å klikke på linkene.

Har du kommentarer eller noe å melde om til dette - er det bare å bruke: redaktor@trollheimsporten.no. Skal du ut og reise - send oss gjerne et reisebrev: redaktor@trollheimsporten.no.

 
Det er et litt annerledes land å feriere I på mange måter, både når det gjelder kultur og mat. Tror ikke vi har blitt riktig feite på turen, men man reiser ikke til Egypt for å spise god mat. Vi har fått mange fine opplevelser. Vi har fått snorklet MYE, det maritime livet her er enormt. Kan nesten ikke beskrives, må oppleves!! Barna har fått ridd på kamel, noe som hører med her nede. Har vært på noen utflukter, bla til paradisøya, Giftun Island. På denne turen fikk vi faktisk se delfiner!!!  Et meget vakkert syn. Låner sjefens pc så dette blir ikke langt. Varme helsninger fra fam Jonli og fam Syrstad.