Elmer sår_1024x808

Igltjønna gjort klar for sesongen

I går kveld ble Igltjønna gjort klart for en ny og forhåpentligvis fin sesong. Badeplassen ble strigla og fikk nødvendig oppussing av scene, molo, stupetårn, bord, benker, blomsterkasser, dustestativ, husker, griller og alt areal rundt både til aktivitet og grønt. Her ser vi leder Elmer Talgø i Rindal vel så i litt plenfrø for om mulig å få fram det grønne.

Dugnad
Det var dugnad ved Igltjønna i går kveld - og det var badeplassen og området rundt som fikk den nødvendige pussen, med nye fjøler for ødelagte, vasking og klargjøring av toalett og omkledningsrom og nødvendig vedlikehold av molo, stupetårn og alt areal rundt med såing og frauing.

Til høyre lager Ingrid Kvam Moen i Rindal vel bakelsrøre. Dugnadsgjengen måtte ha kaffe og bakels.

I år vil Rindal vel forsøke med frivillig kontingent utsendt til alle husstander i Rindal, i håp om å få inn noen kroner både for å holde vedlike det omfattende anlegget rundt Igltjønna og gjøre nye investeringer.

Trimstien får nytt dekke
I år vil det bli lagt nytt dekke på trimstien rundt Tjønna. Det er kostnadsrekna til 200 000 kroner med arbeid og materialer. Det skal legges ny duk og nytt dekke over denne. Dagens sti er litt nedslitt.

Ellers er det planer om en steinmur bak scena og utvidelse av parkeringsplassen ved den populære badeidyllen midt i Rindal sentrum.

Tjønna blir bruka
Utviklinga ved Tjønna har skutt fart de siste årene med utbygging av scene og nytt stupetårn. Samtidig har det kommet opp badstue og fugletittertårn i tilknytning. Alt har vært med på å øke bruken og med det belastninga - noe som krever både ettersyn og oppussing. En oppgave Rindal vel skjøtter på en god måte.

Rindal vel er med i Trollheimsporten og vil om ikke lenge komme med ny informasjonsside på Porten - bli med alle!

Klikk på bildene fra dugnaden under - sjå dem større og i serie:

 

Elmer sår_1024x808
Leder Elmer Talgø i Rindal vel sår i plenfrø under dugnaden i går kveld.
Erik Løfald og Olav Reitan_1024x621
Erik Løfald og Olav Reitan ved scena.
Oddvin Magne Nils Ole_1024x681
Oddvin Meland, Magne Bjørnås og Nils Ole Evjen pusser opp moloen.
Magne Elmer bak_1024x650
Magne Svinsås frauer - Elmer Talgø bak.
Litt å gjøre - scena_1024x748
Litt å gjøre for å få alt på plass ved Igltjønna i går kveld.