Jon og måleri 2_1024x1057

Stor innsats for Nei til EU!

Jon fikk takk med Groven-maleri

Jon Storløkken Bolme, leder i Rindal Nei til EU, ble hedret under landsmøtet i Nei til EU i fjor høst. I forbindelse med landsmøtet på Seilet i Molde ble et maleri av Rolf Groven avduket. For sin lange innsats for Nei til EU fikk Jon en kopi av dette maleriet i spesialutgave. Nå henger det på veggen i Villaen på Sunna.

- Dette passer fint på veggen her i Villaen, sier Jon Storløkken Bolme.

Jon Storløkken Bolme har vært tillitsvalgt i Nei til EU siden 1972 - da den første EU-kampen kom.

Spesialutgave
Landsmøtet i Nei til EU i Molde ble arrangerte 11. november 2011. Da fikk Jon overrakt spesialutgaven av maleriet. Sammen med maleriet fikk Jon et diplom, et brev, med følgende tekst:

"Takk for lang innsats for Nei til EU, kopi av Rolf Grovens maleri i spesialutgave.

Maleriet ble avduket i forbindelse med landsmøtet i Molde i 2011 og ingenting passer vel bedre enn at det er en kunstner fra fylket ditt som har laget det. Rolf Groven har vært en viktig medspiller for oss i kampen mot medlemskap i EU, og har som du ser også signert dette brevet.

Vi ønsker deg lykke til i dine verv i Nei til EU, og håper du også opprettholder den flotte innsatsen med verving. Der har du satt en standard for oss alle, og vist at alt er mulig om en legger tilstrekkelig innsats i det.

Takk for innsatsen og lykke til videre."

Brevet er undertegna Oslo 2. mars 2012 - Per Kristian Dotterud, generalsekrtetær, Henning Olaussen, leder og Rolf Groven, maler.

- Jeg ble svært overraska og det gikk lenge før det gikk opp for meg at det var jeg som skulle ha dette maleriet, sier en stolt og glad Jon Storløkken Bolme til Trollheimsporten.

Maleriet viser Jens (Stoltenberg) og Erna (Solberg) som såra og vonbråten ser sitt kjære EU-system  falle i grus, mens den lille mann ser positivt på tida framover. Og i maleriet kan du i "Soria Moria" sjå fra venstre Akropolis (Hellas), Coloseum i Roma (Italia), Det skeive tårn i Pisa (Italia) og Katedralen i Barcelona (Spania).

Rindal Nei til EU er med i Trollheimsporten - bli medalle!

Under Jon Storløkken Bolme og maleriet til Rolf Groven: