Ny revy i regi Svarrabærje Teaterlag

Svarrabærje Teaterlag, med leder Steinar Ranes i spissen, er nå i gang med arbeidet med en ny revy med premiere 11. november. Teaterlaget holder fortsatt kortene tett til brystet, men kan røpe at skrivearbeidet er godt i gang, og at instruktøren, Marita Rødset fra Trondheim, er booket.

Svarrabærje.jpg
F.v. Svanhild Husby, Fay Johansen Mossing, Janne Rangnes og Steinar Ranes.

- Vi ser frem til noen hektiske og morsomme måneder frem mot premieren», sier leder Steinar Ranes. - Allerede 9. september skal vi samles igjen, og da oppfordrer vi alle som har det minste snev av interesse for å delta på revy til å møte opp. Vi har plass til alle, uansett om du har lyst til å stå foran eller bak sceneteppet. Vi trenger tekstforfattere, kostymedesignere, kulissemakere, scenemannskap, dansere, sangere og skuespillere, så det er bare å skrike ut dersom du føler du har noe å bidra med. Yngre aktører er også hjertelig velkomne. Vi er en uhøytidelig gjeng, og vi kan garantere at dette blir moro!

Svarrabærje Teaterlag hadde sist revy i 2013, da oppsetningen «Klar så etj ægg» fikk gode kritikker i lokalpressen.

- Vi håper å kunne by på en godt sammensatt revy også i år, og starter øvingene allerede i slutten av september, så dette tror vi blir bra, avslutter Steinar Ranes.

Er du revyinteressert? Møt opp på Surnadal Kulturhus den 9. september kl 19.00.