OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edgars fotoarkiv fortsetter fra januar 2008

Nye Tørsåsløa snart klar til bruk - del 2

Edgars fotoarkiv 1 finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk og Bjørn Tores arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010 og Edgars fotoarkiv 2011. Dette fra Tørsåsløa i januar 2008 finner du under Edgars fotoarkiv 2!

 


Dugnadsgjengen som var i sving sist lørdag.
Fra venstre Helge Sæter, Oddvar Løset, Ola Børset, Marvin Røen, Per Skjølsvold, John Rognskog,
Olav Bolme og Lasse Skjølsvold. Foran ser vi Sidsel Bolme og Karin Bjørnstad. De får representere
alle damene som har sørget for mat til dugnadsmannskapene.


Innsatsen bak dette må vel motbevise at dugnadsånden er borte! Det er bare en måned siden leverandøren av byggesettet til hytta kjørte varer og materialer opp til enden av bilvegen. Derfra tok byggekomiteen over, og i løpet av ti effektive dugnadsdager er alt gjort ferdig. Snekkere og andre fagfolk har villig stilt opp for å få opp det nye samlingsstedet på tomta idrettslaget har disponert i omkring 30 år. I tillegg til handverkerne har det kvar dugnadsdag stilt opp damer med mat til svoltne arbeidsfolk. "Problemet" for matkomiteene er bare at det ofte har stilt opp flere folk for å arbeide enn de som er innkalte! Så de måtte ta med såpass mat at de var sikre på at det var nok.

Både idrettslaget og turfolk som vil nytte seg av dette nye, fine samlingstedet her i Tørsetmarka har grunn til å takke dugnadsfolket for denne kjempeinnsatsen!

Foto: Kari Kattem. Tekst: Edgar Kattem
 
Lyst og trivelig inne i den nye Tørsåsløa. Her er Helge Sæter i sving med listing
som avslutning på dugnadsarbeidet så langt.