Igltjønna vandrehjerte_1024x694

Rindal Vel er med i Grasrotandelen

Rindal Vel har registrert seg slik at du nå kan gi din støtte via Grasrotandelen. Det er flere måter man kan registrere seg på, og det kan men lese om her: eller gå inn på www.grasrotandelen.no og søke opp Rindal Vel. Rindal Vel vil med dette også takke for støtten fra alle som har gitt et frivillig bidrag ved å betale giroen som ble sendt ut til alle husstander.

For å gjøre det fine anlegget ved Tjønna enda bedre er Rindal Vel helt avhengig av denne støtten, så tusen takk! Hvis det er flere som ønsker å gi et bidrag kan det gjøres ved å betale inn på kontonr. 4111.43.13961.

I tillegg til å være en kjærkommen badeplass for rindalingene, har Igjtjønna fått utrulig mye skryt for å være et kjempeegnet sted for diverse arrangement. I sommer har vi fått erfart dette gjennom både Norsk Vandrefestival og Tjønna Challenge. Og under småtrolluka. Det er mange både i og utenfor bygda som er imponert over hva som har blitt skapt av fasiliteter midt i Rindal sentrum.

Dette gjør seg ikke av seg selv. Vi må bare takke ildsjelen Elmer Talgø og hans mange medhjelpere for at anlegget har blitt så flott. Og for at det fortsatt ser ut til å være i utvikling. Til det trengs det midler. Trollheimsporten oppfordrer derfor DEG til å bli med å støtte opp på et nærmiljøanlegg som vi skal langt for å finne maken til!