Rindal Vel 9A fint_1024x534

Rindal Vel har fått ny side på Trollheimsporten

Endelig! Rindal Vel har vært med i Trollheimsporten ei stund. I dag lanseres den nye informasjonssida til Rindal Vel. Trollheimsporten gratulerer og ønsker velkommen. Her finner du informasjon om bakgrunnen for Rindal Vel, om fornyelse av området rundt Igltjønna, oppgraderingen av turstien, vedtektene til Rindal Vel og styret:

Bakgrunn for RINDAL VEL
Rindal Vel ble etablert i (1980?) 2. juni 1961.

Rindal Vel har i dag anlegget ved Igltjønna i Rindal som er en yndet samlingsplass både sommer og vinter. Om sommeren brukes badeplassen, hvor det er opparbeidet blant annet egen utegrill, sandvolleyballbanen og store gressarealer med tilhørende kiosk. Anlegget er til fri benyttelse for de som bruker anlegget, og drives og vedlikeholdes på dugnadsbasis.

Igltjønna ligger i et fint natur- og friluftsområde midt i sentrum i Rindal. Området har integrert turløype som er tilpasset alle typer brukere. Rindal Helsetun har fått opparbeidet egen tilførselsveg inn til anlegget og det er eget handicaptoalett. Anlegget har universell utforming.

Sjå meir om Rindal Vel på den nye informasjonssida på Trollheimsporten. Bli med i Trollheimsporten du også - klikk her. Alle som er med her.