Onsdag
Onsdag Skyet
Skyet
Flau vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Flau vind
Styret 4_1024x582

Slektsforum for Indre Nordmøre nytt medlem

Slektsforum for Indre Nordmøre vart stifta i 1995 og er tilslutta DIS-Norge gjennom DIS-Møre og Romsdal. De har vært medlem av Trollheimsporten før, nå er de på plass igjen og vi ønsker dem velkommen med ny informasjonsside på Porten. Her ser du det nye styret i Slektsforum for Indre Nordmøre, valgt på årsmøtet i mars 2011.

Du finner den nye informasjonssida til Slektsforum for Indre Nordmøre her på Trollheimsporten. Kanskje ditt lag/organisasjon vil bli medlem av Trollheimsporten - klikk herAlle medlemmer her.

Slektsforum for Indre Nordmøre har som formål å skape et lokalt forum for slekt, personalhistorie, stimulere slektsgransking, samt å koordinere medlemmene sin aktivitet med elektronisk behandling av genealogisk kildemateriale og å stimulere til slik aktivitet.

Medlemmer er de som betaler sin kontingent til DIS-Norge og har naturlig tilknytning til området. Lokale medlemmer betaler sin kontingent til SFIN. SFIN har medlemmer i Rindal, Surnadal, Halsa og Sunndal. Du finner alt her på infosida til Slektsforum for Indre Nordmøre på Trollheimsporten.

Under styret valgt på årsmøtet 17. mars 2011. Frå venstre Tor Ålbu, skrivar, Lars Jostein Bævre styremedlem, Magne Wigum, varastyremedlem, Lars Gudmund Røen, leder, Reidar Haltbakk, kasserer, Torild Halset, nestleder og Eva Riktorsdatter Hagen varastyremedlem. Mottoet er:

”En slektstavle med åpne felt er utfordring og inspirasjon”