Onsdag
Onsdag Skyet
Skyet
Flau vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Flau vind
Logo_1024x579

Slektsforum for Indre Nordmøre og planer for 2012

Slektsforum for Indre Nordmøre har oppgradert sin informasjonsside på Tollheimsporten med planene for 2012. I år blir det kurs i gotisk skrift og åpne møter i det gamle kommunehuset på Skei hver mandag fram til påske. Sjå aktivitetene på sida til slektsforumet:

Slektsforum for Indre Nordmøre ble stifta i 1995 og er tilslutta DIS-Norge gjennom DIS-Møre og Romsdal. E-post: slektsforumindrenordmre@gmail.com.

Slektsforum for Indre Nordmøre har som formål å skape et lokalt forum for slekt, personalhistorie, stimulere slektsgransking, samt å koordinere medlemmene sin aktivitet med elektronisk behandling av genealogisk kildemateriale og å stimulere til slik aktivitet.

Medlemmer er de som betaler sin kontingent til DIS-Norge og har naturlig tilknytning til området. Lokale medlemmer betaler sin kontingent til SFIN. SFIN har medlemmer i Rindal, Surnadal, Halsa og Sunndal.

Slektsforum for Indre Nordmøre er medlem av Trollheimsporten med informasjonsside og nå er sida oppgradert med de første aktivitetene for 2012 - bli medlem - alle her.