Sturla Jensvold Anna og Maja_1024x896

St. Hans i silregn på Tjønna

Det regna mye da Rindal Vel arrangerte sin tradisjonelle St. Hans-feiring på Tjønna i kveld med bål, bokskasting, hesteskokasting og natursti. Tiåringene Anna Heggem og Maja Reitan var på plass, sammen med Jan Sturla Jensvold og trekkspillet. Mange var innom og fikk med seg litt kaffe og kaffebrød. Men regnet la en demper på arrangementet igjen - for det er ikke første gang Rindal Vel er uheldige med været.

 

Sturla Jensvold Anna og Maja_715x626.jpg

Tiåringene Anna Heggem og Maja Reitan (sammen med Jan Sturla Jensvold på trekkspillet over) ville prøve det meste på Tjønna i kveld, men regnet la litt demping på årets feiring av St. Hans.

Hvorfor feirer vi St. Hans?
Det hadde verken Maja eller Anna peiling på - men om vi nemner døperen Johannes og midtsommerblot er vi kanskje inne på noe. Du kan lese alt om St. Hans og Jonsok her på Trollheimsporten.

Nå er det i alle fall skoleferie for Maja og Anna. De veit ikke riktig hva de skal finne på. - Vi har kaniner og så skal vi bade mye her på Tjønna, sa de og gledet seg til ferietur til Mallorca og Kreta. Maja skulle også få med seg Småtrolluka.

Under en av de som dristet seg til å bade i kveld - Andreas Hergren fra Trondheim, hytterindaling på Rindalsskogen, sammen med bestemot Irene Furuhaug.

Videre under Ingrid Kvam i Rindal Vel som gleder seg til fleire av prosjektene kommer på plass ved Tjønna. Disse kan du lese om her på Trollheimsporten. Det dreier seg blant anna om to elektriske gravemaskiner i ny sandkasse og en danseplatt foran scena.

Andreas badet_715x536.jpg

Ingrid Kvam_715x482.jpg