Tautrekking%201

Sterke karer i ButikkCenteret

Fra Edgar Kattems fotoarkiv: - Dette er bilder fra sommeren 1981. ButikkCenteret i Surnadal hadde den gangen noe de kalte BC-dagene (eller BC-dagen). I tillegg til salg og gode tibud var det innlagt en god del underholdningsinnslag. Denne sommeren var et av underholdningsinnslagene en tautrekkingskonkurranse mellom idrettslagene Surnadal IL, Todalen IL, Søya IL og Rindal IL.
Edgars fotoarkiv  oppdateres med stadig nye saker på Trollheimsporten. Denne gangen med en klassiker fra 1981 - tautrekking fra BC-dagen(e) i 1981. du finner alt stoffet til Edgar Kattem på Edgars fotoarkiv 1 (det vil komme fleire sider). Det ferskeste fra Edgars fotoarkiv 2010 og Edgars fotoarkiv 2011. Dette finner du under På Porten når du er på Hovedsida.
 
- Fem sterke karer mønstret fra hvert av idrettslagene. Og det var innledende runder, "bronsefinale" og finale. Og om jeg ikke minnes altfor feil, så var det fem sterke karer fra Søya som vant finalen. Men dette er tatt "på rå hukommelse" 25 år seinere, så om jeg tar feil håper jeg at jeg blir tilgitt for det! Bildene er konsentrert om laget fra Rindal IL.

Tauet inspiseres før start. Både Helge Sæter og Marvin Røen er optimistiske før start.

Det starter heller dårlig. Høyre foten til Helge Sæter er alt over krittstreken. Videre ser vi  Marvin Røen, Per Skjølsvold, Baard Gåsvand og Nils Ragnar Bjørnås.

Rindal IL skjerper seg, og "det går likar no".

Kanskje på grunn av ivrig heiagjeng, her representert ved Albert Hansen?