AktivtLokallag_1024x768

kåret til Aktivt Lokallag

Surnadal Bondelag

Surnadal Bondelag ble på fylkesårsmøtet i Ålesund 8. mars kåret til Aktivt Lokallag 2012 i Møre og Romsdal Bondelag. Nestleder Birgit Oline Kjerstad overrekte vandrepremien, trekofferten, til leder i Surnadal Bondelag, Oddvar Mikkelsen og styremedlemmene Ole Kristian Sæterbø og Heidi Gjeldnes.

Styret i Møre og Romsdal Bondelag utnevner hvert år et «Aktivt Lokallag» som har hatt god og høy aktivitet over lang tid. Surnadal Bondelag har gjennom mange år holdt en jamn stor aktivitet og tatt initiativ til tiltak i kommunen. Lokallaget har fått mange nye medlemmer de siste årene.

Av lagets varierte aktiviteter blir nevnt uttale til jordbruksforhandlingene, deltatt i aksjoner i samband med bruddet i jordbruksforhandlingene, utdeling av eggkartonger og flygeblad under Bondelagets påskeaksjon, holdt studieringer, bondekamp, medarrangør av landbrukskonferanse, arbeid med biogassmøter, samarbeid med Bygdeungdomslaget om arrangement, holdt møte med lokalt næringsliv for å få fram ringvirkningene av landbruket, annonsekampanje og arrangert ti Kløverstukvelder for medlemmer med gjennomsnitt 18 frammøtte.
 

Nestleder Birgit Oline Kjerstad (t.v.) overrekte vandrepremien, trekofferten, som Aktivt Lokallag 2012 i Møre og Romsdal Bondelag til leder i Surnadal Bondelag, Oddvar Mikkelsen og styremedlemmene Ole Kristian Sæterbø og Heidi Gjeldnes (Foto: Arild Erlien).

Surnadal Bondelag er medlem i Trollheimsporten med infoside og nyhetsside