valgkamp-2009-fremskrittspartiet-logo-7826561

Medlemsruletten nr. 56

Surnadal Frp

Trollheimsporten har lyst til å sette en ekstra pris på alle sine medlemmer, og skal derfor i løpet av 2011 gi en presentasjon av alle gjennom Medlemsruletten. Alle de tidligere presentasjonene finner du under linken På Porten -> Medlemsruletten på hovedsida. Surnadal Fremskrittsparti har valgt Trollheimsporten som markedsføringskanal, og presenteres i dag i Medlemsruletten. Fremskrittspartiet (FrP) er et norsk politisk parti som beskriver seg som «et liberalistisk folkeparti som bygger på Norges grunnlov, norsk og vestlig tradisjon og kulturarv, med basis i det kristne livssyn og humanistiske verdier».


Om Fremskrittspartiet
Fremskrittspartiet (FrP) er et norsk politisk parti som beskriver seg som «et liberalistisk folkeparti som bygger på Norges grunnlov, norsk og vestlig tradisjon og kulturarv, med basis i det kristne livssyn og humanistiske verdier». Partiet ble grunnlagt i 1973 som Anders Langes Parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep (ALP), og endret navn til Fremskrittspartiet i 1977.

I det politiske landskapet regnes partiet som en del av høyresiden i norsk politikk. FrPs partisymbol er et rødt eple, og partiets motto er for folk flest.

 

Politikk
Hovedmålet er sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep. Det fundamentale i deres samfunnssyn er troen på, og respekten for, det enkelte menneskets egenart og retten til å bestemme over eget liv og økonomi. Enkeltmennesket er, sammen med familien og eiendomsretten, det grunnleggende i samfunnet. De tar sterk avstand fra forskjellsbehandling av mennesker basert på kjønn, religion eller etnisk opprinnelse, og vil verne om de rettigheter som Grunnloven legger opp til, som eiendomsrett, næringsfrihet, den personlige frihet, ytringsfrihet, trosfrihet og organisasjonsfrihet.

 

Surnadal Fremskrittsparti
Styret for Surnadal Fremskrittsparti er satt sammen slik for 2011:

Leder av Surnadal Frp er Stian Faksnes, og med seg i styret har han nestleder Johs. J. Vaag, kasserer Jon Storløkken, sekretær Tonje Larsen Faksnes, studieleder Nils Petter Tonning, medlemsansvarlig Rannei Bø, 1.styremedlem Svein Ingvar Wærum, 2.styremedlem Jan Egil Havik, 3.styremedlem Aslak Sæter, 4.styremedlem Sten Vidar Busch samt 1.vara Kjell Arve Vikavoll.

 

 

 



Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler ved å følge linken. De ferskeste presentasjonene finner du også under fanen På Porten --> Medlemsruletten.

Børset Bakeri AS Tørset Malerservice Karen Oddnys Heim og Hagetjenester
Kor Gøttj Auto R-65 Rindal AS Rindal Nei til EU
NMK Surnadal og Rindal Trollheim Vekst Surnadal Taekwon Do klubb
Foldenfoto Rørvatnet Vel Møkkelgård Maskin AS
Inga Dalsegg Rindal kino Rindal Fotballklubb
Todalen.no Nordlund Maskin Service Deltrans AS
Torshall BA Rindal Næringsforum Surnadal Hornmusikk
Norsk Luft AS Eyvind Nergård Rabben Hyttegrend
AMFI Surnadal Musikkorpset Blæst'n Trollheimen Dyreklinikk
Perikom Saga Trollheimen Hotel Trondhjems Turistforening
Solhaug Rindal Frivilligsentral IL Rindøl
Sangkoret Tormod Indre Nordmøre Opplæringskontor Rindal Arbeiderparti
Helgetunmarka Grundeierlag Rindal Utmarkslag Rindal Høyre
IK Rindals-Troll Svorka Energi og Svorka Aksess Rindal KrF
Surnadal IL Norsk Kvalitetsmat Rindal Senterparti
PuzZle Trollheimen Sykkelklubb  
Søya IL Kulturskolen på Indre Nordmøre  
Bondelagets Regnskapskontor Bolme Pensjonat  
Trollheimen Klivarlag Rindal Bondelag  
TCM Rindal Grytafeltet Hytteormåde