Oppi kirketårnet

Edgars fotoarkiv ruller videre

To arbeidsplasser

Serien med gammelbilder fra Edgar Kattems fotoarkiv ruller videre: - Jeg må innrømme at jeg ikke vet nøyaktig årstall på disse to bildene - men det gjør kanskje de som er avbildet? Men jeg mener at begge bildene var tatt helt i starten av 1980-tallet. Det er glimt fra to arbeidsplasser. Den ene var midlertidig mens arbeidet sto på, og den andre arbeidsplassen er nedlagt i dag:
Serien med gammelbilder fra Edgar Kattems fotoarkiv ruller videre - også på nye Trollheimsporten. Denne saka er fra 3. juli 2007 og Edgar Kattem mimret tilbake til 1980-tallet. Du finner alt stoffet til Edgar Kattem fra gamle Trollheimsporten her på Edgars fotoarkiv (gammelstoffet) og Edgars fotoarkiv 2010 og 2011.
 
Ved å klikke deg inn på På Porten på den grå menylinja under bankannonsen, når du er inne på Hovedsida, finner du mange arkivmenyer. Her er det bare å kose seg! 
 

 


En luftig arbeidsplass. Egil Haltli arbeider utvendig på tårnet på Rindal kirke under restureringsdarbeider på tårnet. Her ser han på utsikten mot Kjerklandet og Rindalsgarden.

To blide "butikkdamer" frakter kraftfôrsekker på samvirkelagsfilialen Granlund i Romundstadbygda. Det er Magda Kirkholt (til venstre) og Ingeborg Romundstad.