Styret 2012 2_1024x924

Torshall BA med ny side på Trollheimsporten

Torshall BA er et flerbrukshus beliggende i Bolme i Rindal, fint plassert ved elva Surnas bredder. Torshall BA arrangerer forskjellige aktiviteter både for store og små, blant annet basar, juleverksted, juletrefest, pub, voksen- og ungdomsfester og Torshall-treff. Nå har Torshall BA fått ny informasjonsside på Trollheimsporten. Her ser du styret i 2012.

Styret i Torshall BA i 2012 fra venstre Wigdis Beate Loe Løset, Oddvar Løset (Sing), Jon Storløkken Bolme, Kjellfrid Buseth Holte og Ronny Løset.

Pent og velutstyrt forsamlingshus
Torshall BA har de seneste årene gjennomgått en fullstendig oppgradering, og fremstår i dag som pent og velutstyrt. Forsamlingshuset eies av et andelslag. Det er solgt aksjer til bygdas innbyggere, og hvert år velges det et styre.

Stadig flere ønsker et hus der de kan arrangere sine egne selskaper, som dåp, konfirmasjon, fødselsdager og bryllup, og Torshall BA egner seg godt til "koke selv"-arrangementer. Torshall har både kjøkken, finstue og restaurant nede, og storsal oppe. I 1. etasjen får man tilgang til to separate oppholdsrom, kjøkken og toaletter.

Strolheis, handicaptoalettog ny side
I tillegg har vi i år, 2012, fått installert en stolheis, som vi kan glede våre rullestolbrukere med. Vi har også handicaptoalett.

Nå lanserer de ny informasjonsside på Trollheimsporten - Torshall BA - med i Porten - bli medalle!

De siste nyhetene for Torshall BA finner du her! Under leder Jon Storløkken Bolme i nystøggu: